fbpx

Персонализираникниги

Боенки

Фотокниги

Честитки

Сертификати иПризнанија

Зошто КИДЛИНГ?

home1_slider_1_rocket2.png
Персонализација на книга

Персонализирана содржина од првата па се до последната страница. Вашето дете е главен јунак во својата приказна.

home1_slider_1_stars3.png
Магична сказна

Вашето дете тргнува низ авантури во кои преку шарена илустрација, едукативна содржина и многу забава, учи за основните вредности во животот.

home1_slider_1_stars1.png
Персонализирана посвета

На првата страница од книгите имате можност да ја впишете Вашата лична посвета, која што го прави овој подарок незаборавен и вреден за чување засекогаш.

home1_slider_1_rocket1.png
Совршен подарок

Уникатен спомен кој ќе живее засекогаш.

home1_slider_1_rocket4.png
Од 0 до 10 години

Содржината на книгата е прилагодена за деца на возраст од 0 до 10 години.

home1_slider_1_stars2.png
Испорака низ Македонија

Испораката се извршува најдоцна, во период од 7 работни денови.

home-team

Кидлинг е македонски стартап составен од млади ентузијасти. Водени од љубов и емпатија, овој тим на сонувачи има за цел да ја заскокотка имагинацијата на малечките, но најголеми, колеги сонувачи – децата!

Како Да Нарачам?

1. Производ

Одберете го посакуваниот производ.

2. Име

Наведете го името на главниот јунак.

3. Персонализација на главниот јунак

Одберете ги физичките карактеристики на Вашето дете – облик на фризура, боја на коса и боја на очи.

4. Нарачај

Вашата нарачка ќе се достави до назначена адреса за испорака.

5. Плаќање

Ви гарантираме сигурност при плаќањето и заштита на Вашите лични податоци.

6. Испорака

Испораката се врши најдоцна во период од 7 работни денови.

Што Кажуваат За Нас

Контактирајте не на

+389 71 295 260 или

Вие успешно се зачленивте.

Се појави грешка при обидот. Ве молиме обидете се повторно.

Кидлинг will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.