fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Честитка: Среќна Нова година – фото

169.00 ден

 ден

Неспоредливо е чувството кога во сандачето ќе ти стигне новогодишна честитка.

Неспоредлива е магијата кога честитката стои под елка и те потсетува на некој кој те сака и помислил на тебе. И оваа година, Кидлинг направи спој помеѓу традиционалниот начин на честитање и технологијата на персонализација.

Одберете некоја од новите дизајни на честитки за деца и возрасни. Креирајте честитка и адресирајте ја до баба и дедо, внуците, пријателите… Во секоја од честитките имате опција и да ја впишете и Вашата лична посвета, со желба која ќе живее засекогаш.

Ширете ја новогодишната магија и бидете виновникот за мнооогу искрени насмевки од Вашите блиски луѓе!

165mmX145mm, со преклоп

Дополнителни информации

Дизајн

Зелена, Црвена