fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Честитка: Среќна Нова година

169.00 ден

 ден

Неспоредливо е чувството кога во сандачето ќе ти стигне новогодишна честитка.

Неспоредлива е магијата кога честитката стои под елка и те потсетува на некој кој те сака и помислил на тебе. И оваа година, Кидлинг направи спој помеѓу традиционалниот начин на честитање и технологијата на персонализација.

Одберете некоја од новите дизајни на честитки за деца и возрасни. Креирајте честитка и адресирајте ја до баба и дедо, внуците, пријателите… Во секоја од честитките имате опција и да ја впишете и Вашата лична посвета, со желба која ќе живее засекогаш.

Ширете ја новогодишната магија и бидете виновникот за мнооогу искрени насмевки од Вашите блиски луѓе!

165mmX145mm, со преклоп

Дополнителни информации

Дизајн

Бисерна, Божиќна свеќа, Дедо Мраз, Зимска идила, Зимска ноќ, Какао, Подароци, Розево дрво, Снежна топка