fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Доколку Вашиот производ содржи фотографии, Ве молиме не го затварајте Вашиот прозорец додека не стигнете до инфо за нарачката, каде можете да ги прикачите Вашите фотографии или пратете ги на info@kidling.mk со бројот на Вашата нарачка.

Боенка: Четири годишни времиња

590.00 ден

Category:
 ден

Персонализирај

Коса

 • девојче виткана црна + 0.00 ден

 • девојче виткана кафеава + 0.00 ден

 • девојче виткана црвена + 0.00 ден

 • девојче виткана руса + 0.00 ден

 • девојче репче црна + 0.00 ден

 • девојче репче кафеава + 0.00 ден

 • девојче репче црвена + 0.00 ден

 • девојче репче руса + 0.00 ден

 • девојче права црна + 0.00 ден

 • девојче права кафеава + 0.00 ден

 • девојче права црвена + 0.00 ден

 • девојче права руса + 0.00 ден

 • девојче кратка црна + 0.00 ден

 • девојче кратка кафеава + 0.00 ден

 • девојче кратка црвена + 0.00 ден

 • девојче кратка руса + 0.00 ден

 • момче виткана црна + 0.00 ден

 • момче виткана кафеава + 0.00 ден

 • момче виткана црвена + 0.00 ден

 • момче виткана руса + 0.00 ден

 • момче патец црна + 0.00 ден

 • момче патец кафеава + 0.00 ден

 • момче патец црвена + 0.00 ден

 • момче патец руса + 0.00 ден

 • момче кратка црна + 0.00 ден

 • момче кратка кафеава + 0.00 ден

 • момче кратка црвена + 0.00 ден

 • момче кратка руса + 0.00 ден

 • момче долга црна + 0.00 ден

 • момче долга кафеава + 0.00 ден

 • момче долга црвена + 0.00 ден

 • момче долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

Креативноста кај луѓето се развива уште од најмали нозе, преку различни активности кои ја стимулираат и поттикнуваат, а одличен пример за тоа се цртањето и боењето. Затоа, Кидлинг создаде персонализирана боенка, во која дечињата ќе ги бојат четирите годишни времиња.

На нашата веб страница, Вие го одбирате името и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи), како и месецот во кој е родено.

Потоа, самите тие во улогата на главениот лик во боенката – тргнуваат на едно волшебно патување низ дванаесетте месеци! Патувањето е проследено со многу интересни елементи за боење, како и сцени во боја и песнички за секое годишно време. Едукативната страна на нашата боенка беше нашиот најголем приоритет, па така создадовме нешто со кое дечињата имаат можност вистински да учат и истовремено – да се забавуваат!

Формат: А4 (портрет), 24 страници од кои 8 во боја, 4 оригинални песнички, 4 годишни времиња и 12 месеци. Едукативна содржина. Персонализација од прва до последна страница