fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Доколку Вашиот производ содржи фотографии, Ве молиме не го затварајте Вашиот прозорец додека не стигнете до инфо за нарачката, каде можете да ги прикачите Вашите фотографии или пратете ги на info@kidling.mk со бројот на Вашата нарачка.

Книга: Децата кои го променија светот

1,090.00 ден1,590.00 ден

SKU: N/A Category:
Clear
 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Во оваа авантуристична, персонализирана книга, Вашето дете оди на авантура за да ја спаси Доброландија. Врз овој свет натежнале темните облаци на зависта и себичноста кои ги направиле неговите жители несреќни и злобни. Вашето дете – јунак, со помош на светлината на добрината ќе успее да ги избрка облаците и да го промени светот! Идејата е да ги научиме децата, уште од најрана возраст, дека добрината е најмоќната алатка и дека е заразна и лесно се шири. Доволно е да започне од едно дете кое прави добри дела, за да се прошири од еден на друг и на крај – низ планетата цела.

Главниот јунак во оваа книга е токму Вашето дете. На нашата веб страница, Вие го одбирате името и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи).

Исто така, Вие имате можност и да напишете лична посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Подарете му на Вашето дете, книга на која ќе се радува и ќе ја чува засекогаш!

А4 landscape, 26 страници, тврд повез

Мека корица 1,090.00 ден
Тврда Корица 1,590.00 ден

Additional information

Корица

Тврда корица, Мека корица