fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Честитка: Добредојде

169.00 ден

Категорија
 ден

Најпрекрасниот ден во животот на едно семејство е кога штркот ќе затропа на вратата. Тоа е почетокот на една нова приказна, исполнета исклучиво со топлина и љубов.

Кидлинг создаде честитка наменета за најсрдечното ‘добредојде’ на најмалечките сонувачи.

На нашата веб страница, Вие го одбирате името и датумот на раѓање на новороденчето и ја впишувате Вашата лична посвета со која од срце им честитате на новите родители за новата неизмерна радост која им предстои во животот!

165mmX145mm, со преклоп