fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Familja

990.00 ден

Категорија
 ден

Отсекогаш сте се шегувале дека Вашето семејство е толку уникатно што за него треба да се напише книга? Веќе одамна размислувате дека фотографиите ги имате само во дигитална форма и ви недостасува времето кога можевте да ги држите в раце?

Кидлинг за Вас креираше иновативни, персонализирани книги со фотографии.

Зачувајте ги Вашите најдраги спомени во формат кој ќе се пренесува со генерации!

Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии од Вашето семејство, да го впишете Вашето презиме и да ја напишете Вашата уникатна посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните цитати за семејството, каде дефинитивно ќе се пронајде и Вашето.

Изненадете ги Вашите најмили со оваа уникатна книга која е виновникот за многу солзи радосници, бакнежи, насмевки и прегратки!

А5 landscape, тврд повез