fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-картички: 19-30 фотографии

590.00 ден

Дигиталните принтови од Вашите фотографии се совршени за да направите колаж од спомени на Вашиот ѕид, украс со врвка од коноп и штипки или пак да ги врамите.
Во овој сет добивате:

  • Насловна картичка со Вашиот одбран дизајн и името на оној за кој е посветен овој подарок;
  • Картичка со Вашата посвета;
  • До 19-30 дигитални принтови од Вашите фотографии;
  • Димензија: 100mm X 120mm

* Ве молиме прикачете фотографии во квадратна форма

SKU: Не е достапно Категории ,
 ден
590.00 ден 690.00 ден

Дополнителни информации

Дизајн

Океан, Небо, Срце