fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: 8 Март – баба

690.00 ден890.00 ден

Оваа фото-книга е наменета токму за сите СУПЕРБАБИ!
Таа вклучува: персонализирана корица, 11 фотографии, 11 цитати за баба, како и Вашата лична посвета!

SKU: Не е достапно Категории , ,
 ден

А5 landscape, тврд повез – спирала или мек повез

Мека корица 690.00 ден
Тврда Корица - спирала 890.00 ден

Дополнителни информации

Корица

Тврда корица – спирала, Мека корица