fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: 8 Март

690.00 ден890.00 ден

Оваа фото-книга е наменета за било која СУПЕРХЕРОИНА во Вашиот живот.
Таа вклучува: Ваш наслов, 22 фотографии и Вашата лична посвета!

SKU: Не е достапно Категории , , ,
 ден

А5 landscape, тврд повез – спирала или мек повез

Мека корица 690.00 ден
Тврда Корица - спирала 890.00 ден

Дополнителни информации

Корица

Тврда корица – спирала, Мека корица