fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Љубов

690.00 ден890.00 ден

Одберете го типот на корица и омилениот дизајн, персонализирајте го насловот, напишете ја Вашата посвета, прикачете 22 фотографии и…
✨ Уживајте во разгледувањето на Вашата фото-книга! ✨

SKU: Не е достапно Категории , ,
 ден

А5 landscape, тврд повез – спирала или мек повез

Мека корица 690.00 ден
Тврда Корица - спирала 890.00 ден

Дополнителни информации

Корица

Тврда корица – спирала, Мека корица

Дизајн

Розеви срциња, Тегет срциња