fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Љубов

1,090.00 ден

Категории ,
 ден

Сите ние имаме различни и уникатни искуства и спомени кои ја прават нашата љубовна приказна – единствена и своја.

Силно веруваме дека секоја од нив е прекрасна на свој начин и заслужува да биде раскажана во книга.

Бидејќи една фотографија вреди 1000 зборови, се сетивме да Ви помогнеме да ја раскажете токму Вашата приказна, преку љубовна, персонализирана книга со фотографии.

Ветуваме насмевки, топење, па дури и по некоја солза радосница. Овековечете ги најдрагите љубовни спомени и подарете го најуникатниот и најсентименталниот подарок за Вашите партнери, кој ќе се чува засекогаш!

Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата персоналзирана книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии, да впишете за кого е наменета и да ја напишете Вашата уникатна љубовна посвета.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните цитати за љубовта, прилагодени за двата пола.

А5 landscape, тврд повез