fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Мајка

1,090.00 ден

Категории ,
 ден

Оваа книга со фотографии ја посветуваме на еден исклучителен вид на супер-хероини – МАЈКИТЕ. Дизајнот е нежен, токму како нив!

Покрај името на Вашата мајка кое стои на корицата, имате можност да ја впишете и Вашата лична посвета со благодарност за сѐ што таа претставува за Вас.

Исто така, имате можност да прикачите од 10 до 15 Ваши фотографии кои несомнено ќе го разнежнат нејзиното срце. На страницата до секоја од нив ќе се најдат најубавите цитати за најсаканите МАЈКИ.

Веруваме дека оваа книга е подарокот кој ќе завземе посебно место во ГОООЛЕМОТО срце на Вашата мајка!

А5 landscape, тврд повез

Може да Ви се допаѓа и…