fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Мини

690.00 ден890.00 ден

SKU: Не е достапно Категорија
 ден

Венчавка? Роденден? Именден? Крштевка? Или пак онака без повод?

За прв пат досега, Вие ги креирате сите аспекти од книгата со фотографии која е уникатен подарок за деца или возрасни! Со новите дизајни на книги со фотографии и Вашата креативност, опциите се бесконечни!

Таа се креира во 5 чекори:

  1. Го одбирате Вашиот омилен дизајн на корица.
  2. Одбирате дали сакате книга со тврда корица и спирала или мека корица (хефта).
  3. Пишувате наслов кој ќе стои на корицата од книгата во лентата со текст.
  4. Пишувате Ваша лична посвета која ќе се најде на првата страница од книгата.
  5. Прикачувате 22 фотографии.

А5 landscape, тврд повез – спирала или мек повез

Мека корица 690.00 ден
Тврда Корица - спирала 890.00 ден

Дополнителни информации

Корица

Тврда корица – спирала, Мека корица

Дизајн

Бранови, Животни, Небо, Пчели, Роденден, Срце, Цветови, Виолетова