fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Првите спомени

1,090.00 ден

 ден

Нема поголема радост од онаа кога штркот ќе слета пред вратата! Нема поголема љубов од онаа кон децата! Нема послатки спомени, од оние првите!

Затоа Кидлинг одлучи да ги овековечи првите спомени на Вашето дете во прекрасна, иновативна и персонализирана книга со фотографии.

Издвојте ги најинтересните фотографии од првите спомени на Вашето дете и подарете му нешто на кое ќе се навраќа во текот на целиот живот!

Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата персоналзирана книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии од првите спомени на Вашето дете, да го впишете неговото име и да ја напишете Вашата уникатна посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните цитати за детството, спомените и љубовта.

Во време кога фотографиите претежно се чуваат во дигитален формат, подарете му на Вашето детенце спомен – кој ќе и’ остане засекогаш!

А5 landscape, тврд повез