fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Среќен роденден момче

1,090.00 ден

 ден

Од сите роденденски подароци, највредни се спомените! А кој е подобар начин да ги доловите, од новите иновативни, персонализирани книги со фотографии на Кидлинг?!

Издвојте фотографии од најинтересните случки до тој роденден, или пак од самата роденденска забава и на Вашето дете подарете му нешто на кое ќе се навраќа во текот на целиот живот!

Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата роденденска книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии од славеникот, да го впишете неговото име и да ја напишете Вашата уникатна посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните желби за среќен роденден на Вашето детенце.

Во време кога фотографиите претежно се чуваат во дигитален формат, подарете му на Вашиот славеник спомен – кој ќе му остане засекогаш!

А5 landscape, тврд повез