fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-книга: Среќен роденден

1,090.00 ден

 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Од сите роденденски подароци, највредни се спомените! А кој е подобар начин да ги доловите, од новите иновативни, персонализирани книги со фотографии на Кидлинг?!

Издвојте фотографии од најинтересните случки до тој роденден, или пак од самата роденденска забава и на Вашето дете подарете му нешто на кое ќе се навраќа во текот на целиот живот!

Се што треба да направите за да ја креирате Вашата роденденска книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии од славеникот, да го впишете неговото име, да го креирате ликот на славеникот и да ја напишете Вашата уникатна посвета која ќе се најде на првата страница од оваа фото книга.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните желби за среќен роденден на Вашето детенце.

Во време кога фотографиите претежно се чуваат во дигитален формат, подарете му на Вашиот славеник спомен – кој ќе му остане засекогаш!

А5 landscape, тврд повез