fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Фото-ленти: 16 фотографии

190.00 ден

Фото-лентите со Вашите фотографии се совршени за да направите колаж од спомени на Вашиот ѕид, да ги користите како обележувачи на страница од книга или пак да ги врамите.
Во овој сет добивате:

  • Насловна картичка со Вашиот одбран дизајн и името на оној за кој е посветен овој подарок;
  • 4 фото-ленти со 16 фотографии (по 4 фотографии на една фото-лента);
  • Димензија: 100mm X 120mm

* Ве молиме прикачете фотографии во квадратна форма

SKU: Не е достапно Категории ,
 ден
190.00 ден 290.00 ден

Дополнителни информации

Дизајн

Розеви срциња, Тегет срциња