fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Избраниот производ содржи фотографии!

По комплетирањето на Вашата нарачка ќе бидете пренасочени кон прозорец со детали од нарачката, каде ќе можете да ги прикачите фотографиите.

Доколку имате било какви проблеми со прикачување на фотографиите пратете ги на info@kidling.mk, со назначување на бројот на Вашата нарачка.

Сложувалка: Фото сложувалка

590.00 ден

Сложувалката од Вашата омилена фотографија претставува забава од 120 парчиња!

 ден

Сложувалка 120 парчиња, А4 формат landscape