fbpx

Gëzuar ditëlindjen Ardian

990.00 ден

Category:
 ден

Од сите роденденски подароци, највредни се спомените! А кој е подобар начин да ги доловите, од новите иновативни, персонализирани книги со фотографии на Кидлинг?!

Издвојте фотографии од најинтересните случки до тој роденден, или пак од самата роденденска забава и на Вашето дете подарете му нешто на кое ќе се навраќа во текот на целиот живот!

Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата роденденска книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии од славеникот, да го впишете неговото име и да ја напишете Вашата уникатна посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните желби за среќен роденден на Вашето детенце.

Во време кога фотографиите претежно се чуваат во дигитален формат, подарете му на Вашиот славеник спомен – кој ќе му остане засекогаш!

А5 landscape, тврд повез