fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Gëzuar ditëlindjen Driton

159.00 ден

Категорија
 ден

Персонализирај

Коса

 • момче виткана црна + 0.00 ден

 • момче виткана кафеава + 0.00 ден

 • момче виткана црвена + 0.00 ден

 • момче виткана руса + 0.00 ден

 • момче патец црна + 0.00 ден

 • момче патец кафеава + 0.00 ден

 • момче патец црвена + 0.00 ден

 • момче патец руса + 0.00 ден

 • момче кратка црна + 0.00 ден

 • момче кратка кафеава + 0.00 ден

 • момче кратка црвена + 0.00 ден

 • момче кратка руса + 0.00 ден

 • момче долга црна + 0.00 ден

 • момче долга кафеава + 0.00 ден

 • момче долга црвена + 0.00 ден

 • момче долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

Роденденските подароци не се мерат според вредноста, туку според вложеното време, внимание и љубов. Оние најкреативните се тие кои остануваат во спомените – засекогаш! Секој мал славеник е најважната личност на светот на денот на својотнеговиот роденден. Со роденденските, персонализирани честитки на Кидлинг, посакајте ја Вашата желба до славеникот во формат исклучиво наменет за него!

На нашата веб страница, Вие го одбирате името и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи). За крај, ја впишувате Вашата лична посвета, со најслатката роденденска желба.

165mmX145mm, со преклоп