fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Gëzuar ditëlindjen Emina

159.00 ден

Категорија
 ден

Персонализирај

Коса

 • девојче виткана црна + 0.00 ден

 • девојче виткана кафеава + 0.00 ден

 • девојче виткана црвена + 0.00 ден

 • девојче виткана руса + 0.00 ден

 • девојче репче црна + 0.00 ден

 • девојче репче кафеава + 0.00 ден

 • девојче репче црвена + 0.00 ден

 • девојче репче руса + 0.00 ден

 • девојче права црна + 0.00 ден

 • девојче права кафеава + 0.00 ден

 • девојче права црвена + 0.00 ден

 • девојче права руса + 0.00 ден

 • девојче кратка црна + 0.00 ден

 • девојче кратка кафеава + 0.00 ден

 • девојче кратка црвена + 0.00 ден

 • девојче кратка руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

Роденденските подароци не се мерат според вредноста, туку според вложеното време, внимание и љубов. Оние најкреативните се тие кои остануваат во спомените – засекогаш! Секоја мала славеничка е најважната личност на светот на денот на нејзиниот роденден. Со роденденските, персонализирани честитки на Кидлинг, посакајте ја Вашата желба до славеничката во формат исклучиво наменет за неа!

На нашата веб страница, Вие го одбирате името и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи). За крај, ја впишувате Вашата лична посвета, со најслатката роденденска желба.

165mmX145mm, со преклоп