fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Календар: Семејство

590.00 ден

 ден

Велат дека од старата во Новата година, со себе треба да ги понесеме само позитивните и убавите нешта. Затоа се погриживме да дизајнираме тематски календари со фотографии, кои се спој од омилените спомени досега со деновите наменети за правење нови!

Без разлика дали овој календар ќе го подарите на баба и дедо, дали ќе стои во Вашиот дом или пак на масата на Вашето работно место, со сигурност ќе мами насмевки кога и да го погледнете.

За да го искреирате овој календар, потребно е да прикачите 12 фотографии и да ја напишете Вашата лична посвета или некој цитат кој би сакале да ја одбележи Новата година.