fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Кидлинковци Фигури

490.00 ден

 ден

Запознајте ги малечките Кидлинковци!

Тоа се фигури со ликот на Вашето дете. Изработени се од полимерна глина и можат да бидат во форма на привезок, магнет или брош.

На нашата веб страна, најпрво го бирате типот на производот. Потоа го одбирате полот на Вашето дете и неговите физички карактеристики.

Рокот за испорака е најдоцна 7 работни денови.

Подарете го најуникатниот подарок кој со сигурност ќе го развесели секојдневието на Вашето дете, без разлика дали ќе се најде на неговите клучеви, ранче или пак на Вашиот фрижидер.

Овие фигури се изработуваат рачно и истите може да се разликуваат од прикажаните фигури на фотографиите