fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Кидлинковци Новогодишни Фигури

490.00 ден

 ден

Запознајте ги новогодшните Кидлинковци!

Тоа се новогодишни фигури со ликот на Вашето дете. Изработени се од полимерна глина и можат да бидат во форма на привезок, магнет или брош.

На нашата веб страна, најпрво го бирате типот на производот. Потоа го одбирате полот на Вашето дете и неговите физички карактеристики.

Рокот за испорака е најдоцна 7 работни денови.

Подарете го најуникатниот подарок кој со сигурност ќе го развесели празничниот период на семејството, без разлика дали ќе се најде на клучеви, на новогодишниот џемпер или пак на фрижидерот.