fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Книга: Што ќе бидам кога ќе пораснам

1,090.00 ден1,590.00 ден

SKU: Не е достапно Категорија
 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш“, им е едно од најчесто поставуваните прашања на децата. Но, има тооолку многу интересни професии како доктор, музичар, спортист, астронаут… Најважно е да се запомни дека со труд, учење и желба, секое дете може да биде баш сѐ што ќе посака!

Главниот јунак во книгата е токму Вашето дете и тоа ќе биде претставено во различни сценарија и професии. На нашата веб страница, Вие го одбирате името и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи).

За прв пат досега во Кидлинг, Вие имате можност и да изберете кои професии би сакале да се најдат во книгата (се одлучувате за 9 од 16 понудени професии).

На првата страница од оваа книга ќе се најде Вашата лична посвета до детенцето.

Интересно и во духот на приказната е да се спомене дека оваа книга е целосно илустрирана од младата сликарка Наталија Арсовска која има само 11 години.

А4 landscape, 26 страници, тврд или мек повез

Мека корица 1,090.00 ден
Тврда Корица 1,590.00 ден

Дополнителни информации

Корица

Тврда корица, Мека корица