fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Libri: Cfarë do të bëhem kur të rritem?

1,090.00 ден1,590.00 ден

SKU: Не е достапно Категорија
 ден

Personalizohuni

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

„Kur të rritesh çfarë dëshiron të jesh?“ është një nga pyetjet që të rriturit më shumë i pyesin fëmijët. Por, ka shuuumë profesione që janë aq interesant, si për shembull mjek, këngëtar, sportist, astronaut… Gjëja më e rëndësishme për të mbajtur mend është se me punën e palodhur, me dëshirа e fortë dhe shumë mësim, çdo fëmijë mund të jetë gati për çdo gjë që ai dëshiron!

Protagonist i librit është pikërisht fëmija juaj dhe ajo do të paraqitet në skenarë dhe profesioneve të ndryshme. Në web-sajtin tonë, ju zgjidhni emrin dhe karakteristikat fizike të fëmijës tuaj (forma dhe ngjyra e flokëve dhe ngjyra e syve).

Për herë të parë në Kidling, ju keni mundësinë të zgjidhni profesionet që dëshironi të gjeni në librin (vendosni për 9 nga 16 profesionet e ofruara).

Në faqen e parë të këtij libri do të gjeni përkushtimin tuaj personal ndaj fëmijës.

Është interesant të përmendet se, ky libër është ilustruar plotësisht nga piktorja e re Natalija Arsovska e cila është vetëm 11 vjeç.

А4 landscape, 26 faqe, lidhës i butë ose i fortë

Me kopertinë të butë 1,090.00 den
Me kopertinë të forte 1,590.00 den

Дополнителни информации

Kopertina

Me kopertinë të forte, Me kopertinë të butë