fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Libri: Gëzuar ditëlindjen

1,090.00 ден1,590.00 ден

SKU: Не е достапно Категорија
 ден

Personalizohuni

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Në këtë libri ditëlindjesh, të personalizuar, fëmijët shkojnë në një aventurë në të cilën gjejnë dëshirat për ditëlindje. Por këto nuk janë dëshira të zakonshme, por përbërës për përgatitjen e tortës më të shijshme, torta për ditëlindjen. Secili prej tyre fshihet në një botë magjike, ku jetojnë miq të rinj, më të mirë. Gjeni kush janë ata dhe çfarë do të dëshirojnë për festuesin!

Protagonist i librit është pikërisht fëmija juaj. Në web-sajtin tonë, ju zgjidhni emrin dhe karakteristikat fizike të fëmijës tuaj (forma dhe ngjyra e flokëve dhe ngjyra e syve).

Ju gjithashtu keni mundësinë të shkruani një përkushtim personal në faqen e parë të këtij libri.

Jepni dhuratën më të veçantë që fëmija juaj do të mbajë dhe do të kujtojë – përgjithmonë!

А4 landscape, 26 faqe, lidhës i butë ose i fortë

Me kopertinë të butë 1,090.00 den
Me kopertinë të forte 1,590.00 den

Дополнителни информации

Kopertina

Me kopertinë të forte, Me kopertinë të butë