fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Пакет: Среќно прваче!

990.00 ден

Категорија
 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Ајде да ги направиме новите почетоци уште повозбудливи! Подарете им на најмалечките ученици – персонализирано едукативно пакетче, со боенки и честитка во кои главните јунаци се токму тие! Нека учебната година им биде успешна, весела и забавна!
1. Во боенката “ШАРЕНА АЗБУКА", дечињата ќе имаат можност да си играат со буквите. Во неа има општи информации за азбуката, простор за боење, интересни и едукативни вежби и игри.
Дополнително, заедно со боенката следуваат уште два интерактивни додатоци:
 • Друштвена игра “Играм за да научам!”, која се игра во парови и каде преку забава се повторува наученото.

2. Во боенката “ГОДИШНИ ВРЕМИЊА", дечињата ќе имаат можност да ги бојат годишните времиња и да учат песнички за секој месец од годината.

3. Персонализираната честитка “СРЕЌНО ПРВАЧЕ", во која Вие самите ја впишувате Вашата лична посвета, е дополнителен поттик и прекрасен спомен од еден ВОООЗБУДЛИВ ПОЧЕТОК!

Опис на продуктите: 2 персонализирани боенки + персонализирана честитка + друштвена игра со азбуката. (Боенки:  “ШАРЕНА АЗБУКА" и “ГОДИШНИ ВРЕМИЊА")

Препорачана возраст: Идеален подарок за дечиња кои тргнуваат во прво или второ одделение и за сите оние дечиња кои се запознаваат со буквите.