fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Сертификат: За најдобра…

199.00 ден

Сте помислиле ли некогаш дека Вашата мајка е толку супер-мајка што заслужува признание?! Или пак Вашата супер-баба, тетка, пријателка…? Цврсто веруваме дека секоја жена треба да добие признание за тоа што е!
Впишете го името на жената на која се доделува признанието, Ваша порака за тоа зошто ја заслужува, како и кој ја доделува.
Без разлика дали преку признание, друг ваков симболичен гест или преку убав збор, дадете им до дознание на жените во Вашиот живот дека она што се и она што го прават – никако не останува незабележано.

 ден

А4 landscape