fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Боенка: Шарена Азбука

590.00 ден

Категорија
 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Ајде заедно да ја обоиме азбуката! Оваа боенка, на еден инзвонредно забавен начин, ќе им помогне на децата да ги совладаат буквите. Во неа има општи информации за азбуката, простор за боење со зборови кои започнуваат со секоја од буквите, интересни вежби и игри.

Дополнително, заедно со боенката следуваат уште два интерактивни додатоци:

 • Налепници со секоја од буквите (кои се лепат на означените места во боенката);
 • Друштвена игра “Играм за да научам!”, која се игра во парови и каде преку забава се повторува наученото.

Сето ова е уште поинтересно за децата бидејќи и во оваа боенка – главните јунаци се самите тие.

А4 portrait, 26 страници, мек повез