fbpx

Фото-книга: Среќен роденден

1,090.00 ден

 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Од сите роденденски подароци, највредни се спомените! А кој е подобар начин да ги доловите, од новите иновативни, персонализирани книги со фотографии на Кидлинг?!

Издвојте фотографии од најинтересните случки до тој роденден, или пак од самата роденденска забава и на Вашето дете подарете му нешто на кое ќе се навраќа во текот на целиот живот!

Се што треба да направите за да ја креирате Вашата роденденска книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии од славеникот, да го впишете неговото име, да го креирате ликот на славеникот и да ја напишете Вашата уникатна посвета која ќе се најде на првата страница од оваа фото книга.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните желби за среќен роденден на Вашето детенце.

Во време кога фотографиите претежно се чуваат во дигитален формат, подарете му на Вашиот славеник спомен – кој ќе му остане засекогаш!

А5 landscape, тврд повез