fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Книга: Среќен роденден

1,090.00 ден1,590.00 ден

SKU: Не е достапно Категорија
Исчисти
 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Во оваа роденденска, персонализирана книга, малите славеници одат во авантура во која пронаоѓаат роденденски желби. Но, тоа не се обични желби, туку состојки за подготвување на највкусната, роденденска торта. Секоја од нив се крие во волшебен свет, во кој живеат нови, најдобри другарчиња. Дознајте кои се тие и што ќе му посакаат на славеникот!

Главниот јунак во оваа книга е токму Вашето дете. На нашата веб страница, Вие го одбирате името, возраста и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи).

Исто така, Вие имате можност и да напишете лична посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Подарете го најуникатниот подарок, кој Вашето дете ќе си го чува и памети – засекогаш!

А4 landscape, 26 страници, тврд повез

Мека корица 1,090.00 ден
Тврда Корица 1,590.00 ден

Дополнителни информации

Корица

Тврда корица, Мека корица