fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Честитка: Среќен роденден момче фото

169.00 ден

Категорија
 ден

Роденденските подароци не се мерат според вредноста, туку според вложеното време, внимание и љубов. Оние најкреативните се тие кои остануваат во спомените – засекогаш! Секој мал славеник е најважната личност на светот на денот на својотнеговиот роденден. Со роденденските, персонализирани честитки на Кидлинг, посакајте ја Вашата желба до славеникот во формат исклучиво наменет за него!

На нашата веб страница, Вие го впишувате името и вметнувате фотографија од славеникот. За крај, ја впишувате Вашата лична посвета, со најслатката роденденска желба.

165mmX145mm, со преклоп