fbpx

Испораката се извршува најдоцна во период од 7 работни денови!


Велигденска кутија

590.00 ден

За уште пошарен и позабавен Велигден на Вашите малечки – подарете им персонализирана ВЕЛИГДЕНСКА КУТИЈА која се состои од:

 1. Велигденска мини-боенка со забавни вежби и игри;
 2. Лепенки за украсување на велигденски јајца;
 3. Персонализиран сертификат, упатство и пченични зрна за засадување на велигденска пленична трева;
 4. Честитка со Вашата лична посвета и желба за среќни празници;
Категории ,
 ден

Персонализирај Дете

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

 • мом аз црна + 0.00 ден

 • мом аз кафеава + 0.00 ден

 • мом аз црвена + 0.00 ден

 • мом аз руса + 0.00 ден

 • мом плетенки црна + 0.00 ден

 • мом плетенки кафеава + 0.00 ден

 • мом плетенки црвена + 0.00 ден

 • мом плетенки руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден